torsdag, januari 07, 2010

Mera kallt...

I morse när vi lämnade Nora i barnehagen var det -23!!! Brr... Sen har Oscar varit hos tandläkaren, han har skinande vita och fina tänder, tandläkaren var jättenöjd! Visst ni att man ska borsta barnens tänder helst fram till de är 10! Det ska iaf jag, det är ju jätteviktigt! Har alltid varit mkt hos tandläkaren pga tandställning och aldrig tänkt på det speciellt MEN vill helst mina barn ska slippa det! ;) Annars har jag jobbat lite och städat Oscars rum, vilket har tagit hela eftermiddagen... Puh! nu var det stökigt som bara den efter julen! :) Men nu är det plats at spela Guitar Hero, vilket killarna fick av mig i julklapp (ja med PS 2 då, köpte av lillebror som givetvis har 3 nu ;) vi är lite efter där men jag tycker INTE det är något viktigt att Oscar dras in i tv eller pc-spel ännu! ;D

1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Näe, håller med dig, det kan gott vänta, Maja har bara också haft gamla spel efter Peter tror jag....eller Fredrik?
Men nu fick hon Wii, och det har ju också några år på nacken :D

I Swe säger tandläkaren att föräldrar ska bortsa upp till skolåldern, Maja borstar själv nu, och är duktig och lärt sig ta bakom och i hörn och fina runda rörelser :D det tar lite tid att få in snitsen...!

Det låter huva så kallt med -23, vi har runt -10 dagtid, Mamma o jag ska snart ut på en promme, ska bli skööööönt att ta tag i vardagen igen, imorrn börjar Maja skolan...utvilade är vi!!!
KRAAAAAAAAAAAAAAAAM!