fredag, oktober 23, 2009

Svininfluensan...

Det är många i Sverige som har frågat hur vi gör i Norge med vaccination ol och jag har hela tiden svarat att vi inte har så mkt info här, att jag inte hört något men så plötsligt har ett barn i riskgruppen? dött och diskussionerna rasar självklart! De i riskgrupperna håller på att vaccineras men vaccinet räcker inte!? Det finns alltså inte nog vaccin i detta LILLA, RIKA landet!?.. Ja ja... Nu ska iaf alla rekommenderas att vaccinera sig så framemot jul eller efter nyår har säkert jag oxå vaccinerats... Om de jag känner som gjort det överlever alltså ;D hehe... Nu är det FREDAG och ikväll ska jag träffa massa underbara tjejer/kvinno och dricka drinkar som förspel till konsert på Union Scene- Minor Majority (men de är väl norska så kanske ni svenskor ;) inte vet vilka de är) En skön kväll till er, hjärtan!!! :D

4 kommentarer:

Vi på 18 sa...

hahaha du e rolig du...men ni kan säkert få köpa vaccin av swe, för vi har tydligen köpt in för mycket :D
Ha en supertrevlig tjejkväll!
Vi får ringa varandra snart!

Miss you♥
KRAMAR från Ann-Sofie, hälsa så mycket till de dina!

mamma sa...

Vaccinerade mig i tisdags. Lever än, i alla fall. Har lite ont i armen när jag rör mig men annars har jag klarat mig från biverkningar. Håller men Annso, ni får köpa av oss. Vi har ju köpt så alla ska kunna få och nu vill inte alla ha, plus att vi köpt så det ska räcka til två vaccinationer och nu vet de inte om vi behöver det. Skrämmande mycket de inta vet.

Ha en riktigt bra helg hela högen.

Kram

lillebor sa...

ja å där har vi anledningen till att jag är tveksam, att de inte verkar veta... sen att miljoner kronor verkar gå till spillo gör ju inte saken bättre! skål!

Jessica sa...

Hu ja, denna vaccinfråga, det har satt många griller i huvudet på allt och alla :)

Hoppas du hade en super trevlig kväll igår och får en minst lika fin helg!!!

Många kramar!
//Jessica