måndag, augusti 31, 2009

Slitna...


Oj vilken duktig tjeja vi har. Hon har inte klagat särskilt mycket trots allt vi utsatt henne för idag! :D Först EMLAplåster, en stor blaff både i armveck och på utsidan av handen, så fasta hela morgonen och bara lite vatten innan kl 7, så ingen barnehage (nu vill hon äntligen vara där och blev lessen idag för att hon inte fick gå in... det är ju bra men idag blev det bara dumt... ;) så till sjukhuset och två, märk TVÅ på raken, stikk(stol)piller utan ett ord! så en äcklig saft med ännu mer lugnande/smärtstillande (där protesterade hon lite MEN drack upp allt...) så in på en steril op.sal och fick en kanyl i armen och lustgas... nejdå hon bara log till alla!.. Vi kom in till sjukhuset nio och tio sov hon och jag och JO gick ner ikafeterian och åt frukost, vi åt inte heller på morgonenen så klart! Nora fick ju inget... Så ringde de upp oss efter lite mer än en timma då hon kommit ut till uppvakningen. Men då vaknade hon och kände fortfarande av narkosen så då var hon RIKTIGT arg och grät och skrek och ville ingenting. Men efter typ en kvart (den längsta idag) somna hon igen och sov en timma till och vaknade med ett leende! Sôtnosen var tillbaka! :D Så var vi tvungna att vänta på doktorn innan vi äntligen fick några svar. Men det är ju som jag trott en stund nu. Hon är helt döv på vänstra örat och har mkt nedsatt hörsel på det högra. Så nu ska hon få hörapparat och vi ska kontaktas av spec.pedagoger och föräldragrupper och kurser och... jösses! Det har varit mycket info att ta in och efter den pärsen att se sin söta bara försvinna och ha varit lite rädd för det så är jag helt slut nu! Men det var skönt att få det gjort och att hon kommit in i systemet så tidigt ändå! Och det viktigaste glömde jag ju! Hon kommer höra "normalt" på det högra med hörapparaten!!! Jippi! Vi längtar!.. :D Nu ska jag SOVA! Kramar

8 kommentarer:

AnnaB sa...

Ja skönt att ha det gjort och att allt gick bra. Blir nog som en helt annan värld för henne med hörapparaten!

Ann-Sofie sa...

Oj, vilken dag att at sig igenom...vad starka ni varit, och nu kan det bara bli bättre!!!
Lilla gullen...ska bli så kul när hon kommer höra senare och man kan prata lite med henne och framförallt att hon kan ge sina åsikter om livet :)
Önskar er en lugn och skön dag imorgon!!!
KÄRLEK♥
Kramar från Ann-Sofie

Jessica sa...

Åh vännen, jag ryser och får tårar i ögonen när jag läser ditt inlägg!Vilken fantastisk tjej ni har!
Det är vidrigt att se sitt barn bli sövt, man är så orolig själv samtidigt som man måste vara stark för deras skull.

Men så skönt att allt gick BRA och att ni fick svar, och framförallt att hon får HJÄLP med att höra ordentligt sen.Lilla gumman!!!

Du är stark A-L <3

Hoppas ni får en riktigt bra dag idag och att ni alla kunnat sova gott i natt.

Varma kramar!
//Jessica

Anonym sa...

Vilken pärs för mammahjärtat! Skönt att den dagen är över och att ni nu kan få rätt hjälp till söta Nora. Stor kram

Marie sa...

Vilken tuff liten tjej ni har...Kram

Arletta sa...

Stackars lilla Nora! Tråkigt med sådana besked med skönt att hon kan få hjälp- Vad duktig hon har varit!

Madde Oskars mamma sa...

Har väl uppdaterat mig lite dåligt ser jag. Lilla gumman... så mkt hon varit med om stackars liten. Men så bra att ni fått svar på era frågor och att det går att göra nåt åt. Många kramar i massor till er.

Anna sa...

Oj, vilken pärs! Att se sitt barn sövas måste vara något av det värsta man som förälder får vara med om, uscha...

Skönt att få besked ändå, även om hörseln är dålig. Man vill ju hellre veta vad man har att utgå ifrån och ni verkar få bra hjälp med hörapparat o grejer. Duktig tjej ni har, tapper som bara den!!

Har varit helt off bloggvärlden i 3 veckor men nu är jag tillbaka.

Kram Anna