måndag, mars 09, 2009

Teater!

Jag och Oscar har varit och sett på denna ikväll! Det var så mysigt och vi tyckte det var sååååå bra!!! Vilken härlig kväll!

«Kardemomme by er en ganske liten by, og den ligger så langt borte at det er nesten ingen som vet om den. Det er visst bare du og jeg og så noen til.» Slik begynner Thorbjørn Egners historie om Kardemomme by og om folkene som bor der. Her møter vi både esler og kameler i gatene – og kanskje til og med en løve? Politimester Bastian holder ro og orden, men liker ikke å arrestere noen. Gamle og kloke Tobias i tårnet varsler været, og ellers møter vi tante Sofie og vesle Kamomilla, trikkefører Syversen og mange flere. Dessuten går det noen rykter om at vi også kan møte noen røvere på veien. Så pass opp! Kom og se den koselige familieforestillingen med mange kjente og kjære sanger og roller. Drammen Barne- og Ungdomsteater er stolte av å presentere klassikeren som er like hyggelig for både barn og voksne.
Arr.: Drammen barne- og ungdomsteater

4 kommentarer:

Vi på 18 sa...

Åhhhh...va kul, vi älskade ju den som barn, och de spelade den på sommmartorget för 5 år sedan kanske....det är så underbart att gå på teatre med barnen sina! Bästa sättet att umgås, och bara njuta av barnens engagemang o ansiktuttryck!
Va kul!
KRAMAR från Annso

mamma sa...

Åh så härligt att gå på teater tillsammans. Hoppas du mår bra nu. Kram

Anna-Lena sa...

ja först satt jag mest bara och tittade på oscar ;) jag har lite ont men har istället blivit jätteförkyld!?.. ha ha... kan ju bara skratta åt eländet...

Jessica sa...

Vad mysigt med teater!!!
Och att bara göra ngt med ett av barnen tycker jag är extra mysigt och viktigt då o då :-))

Men du,din stackare,förkyld oxå!!
Uscha *tycker synd om*
Hoppas du inte är helt deckad idag.

Ang det jag skrev på bloggen så är jag nog inne i en allmän depp(om det nu finns en sån *fniss*),är jobbigt här hemma just nu och ibland blir det bara för mycket,vill inte skriva för mycket om det på bloggen,vill inte hänga ut M på det viset,men ibland är det ändå skönt att bara få säga att man är ledsen/nere...ja du vet!

Stooooor KRAM och tack för din omtanke vännen!!