måndag, mars 02, 2009

Oscar var tretton...

... månader när han började gå! Det var morfar(pappa) som lurade honom med två pinnar så att han släppte det lilla finger han bara måste hålla i! Som Nora! Fast hon vägrar låte sig luras... Hm...Idag är jobb igen, har ett viktigt möte kl tio. Det betyder soft morgon och massa bus för syskonen nu! De leker bakom soffan trots att de inte får!.. Tar fram Nora gång på gång... men hon ger sig inte där heller! Får skeppa dem till farmor och dagis nu innan jag blir tokig! ;) He he... Ikväll kommer JO hem! Yeah!!! :D
Inatt ka jag sooooova... Jag tycker vi kommit in i ett dåligt natt-stim! Jag var uppe hos Nora tre ggr! SÅ är det varje natt! Iaf EN gång ska hon gråta! Häromnatten grät hon till flera ggr men var inte vaken! MEN jag vaknar ju för det!.. Slitsamt! Vet ni... det finns läkare som säger... Jodå mammor med småbarn sover mer än de tror! Ok! Kanske jag sover åtta timmar nu, om jag lägger mig skapligt! MEN jag väcks tre fyra ggr vilket är extremt slitsamt tycker jag! Jag är hellre vaken EN längre stund (dock ej tre timmar som sist!!!) än flera kortisar!!!?..

7 kommentarer:

Jessica sa...

Godmorgon vännen :)

Hoppas du får en riktigt bra dag på jobbet nu!!!

Och du jag håller med,hellre vaken en gång en massa små-gånger,sömnen blir ju helt klart störd även om man "bara" vaknar till!!

STOR KRAM!

Annica sa...

Men åh så lite och söt!!

Och jag håller med. Inatt var jag uppe en gång med Alice. Natten innan tre gånger. En gång är helt okej men tre är jobbigt.

Jag gör som du. Försöker lägga mig i tid för att hinna få så mycket sömn som möjligt.

Jag har en del kompisar som inte har barn än. Tänk om några år när de ska till med sina nattvak då får jag sova!!

Vi på 18 sa...

Hej sötaste...hoppas jobbdagen är bra! Skönt att få lite avlastning ikväll då!....men du, jag vaknar hellre av mitt söta barn, än mannen som snarkar så taket lyfts....han fick en gosa i ansiktet inatt! Bli gaaaalen!

Älskar dessa Ölandsbilder, så kul att vi var där allihopa( nästan)...!
KRAMAR Ann-Sofie

mamma sa...

Oscar är sig så lik på korten från det han var riktigt liten. Skönt för dig att få hem J-O igen. Hoppas du/ni får en riktigt bra vecka. Kram

Jessica sa...

Hej igen :)

Har en liten utmaning till dig i min blogg om du vill ;-)

Kram

Marie sa...

Har inte haft några vaknätter själv (då jag inte har några barn och inte heller en man som snarkar) Men jag förstår definitivt behovet av att sova flera timmar i sträck.
Kram och hoppas du haft en bra måndag och att du får sova gott i natt.

... 4 på toppen sa...

Hei du og gjett om jeg ble glad for hilsen på bloggen min? Hotell i Stockholm vet du, supert hvis du kommer opp med navnet på det du liker.

Både prinsessa og miniputten vår lærte å gå ved 13 måneders alder. Vi brukte en ball de måtte holde i, da glemmer de seg bort ... og vips så står de på egne ben.

Ha en fin kveld.