tisdag, mars 24, 2009

Neeeeeej...

MISSADE helt att jag passerat 25000 besökare på ett år! Det är väl ganska bra pinkat av en lite småtråkig småfet småtrött vardagsmammabloggare!?.. ;D SKulle vilja fira med en tävling eller ngt MEN imorrn ska jag packa (och JO ska på middag efter jobb så jag är ensam hela dagen...) Vi ska nämligen åka hem (till familjen i Sverige då ;) på torsdag! Oscar gläder sig sååååååå! :D Jag oxå! :D Säkert JO och Nora oxå men Oscar är så härlig med sina reaktioner och kommentarer! :D Så har jag fått ett paket av en gammal vän! Som verkligen värmde! Tack Joakim!!! :D Superperfkt kul present! KRAAAAAAAM

4 kommentarer:

Vi på 18 sa...

Oj....25.000 besökare på ett år!!!! Jösses, jag har 3000 besökare på6-7 månader, måste väl bli 6-7.000 på ett år....ha ha ha, såååå....25.000 är nog rätt okej :)

KUL; GRATTIS!!!
KRAMAR Annso

Annica sa...

Grattis till en superbra bloggare!! Kram Annica

Anna sa...

Ha det så himla mysigt hemma i sverige :) Här skiner solen från en klarblå himmel just nu och det är runt nollan. Underbart!!

Och wow till 25000 besökare!

Kram Anna

Jessica sa...

GRATTIS till dina 25 000 besökare vännen :-)
Vad roligt!!!!!
Och jag kan förstå varenda en av dem,för du är INGEN småtråkig bloggare,din blogg är en av de första jag kikar på VARJE dag-det är ett måste-du ÄR en super bra bloggare och jag tycker hemskt mycket om både dig o din blogg :)

Vad roligt att ni ska hem till Sverige oxå,hade nästan räknat ut att ni skulle fara hemåt snart på dina o Annsos kommentarer hos varandra *fnissar* ;-)

Massor med KRAMAR!
//Jessica