måndag, mars 30, 2009

Helgrapport!

Ja, som de flesta redan vet låg jag sjuk i migrän hela helgen! Lyckat!?.. Hm... Här ligger jag! På lördagen kom jag ite upp förrens till kl 15! Jag är helt uppsvullen i ansiktet, jag bara ser hur sjuk jag var! Stackars mig!?.. ;) Så följande fyra bilder har jag helt enkelt snott av Ann-Sofie för jag inte fick tatt så många fina själv...

Sötaste Emma!

Sötaste Fredrik med påhäng!?.. He he... Oscar längtade sååååå efter Fredrik och hängde efter honom hela tiden! :)

Vilken prinsessa! Det har syster A-S rätt i! :D

Tog ju några bilder själv, eller JO tog! Här får jag lite massage av pappa, det var på fredagen då jag kände mig lite bättre!..

Mys i soffan! Som sagt, Oscar hängde efter Fredrik... Hi hi...

Sötaste!!! Att jag fått så vackra barn! :D

Ann-SOfie och Maja mös oxå! :D


Det var ju inte så kul att vara sjuk hela helgen men jag har myst de få stunder då jag orkat! Det var så trevligt att äntligen få komma hem! Nu är det ju inte sååå länge till nästa gång! :D På torsdag fyller jag år! 25!?.. Eh...eller!?.. ;D Och så har jag passerat 25000 besökare så detta måste firas! Håll utkik efter ROLIG tävlig! (ska bara hinna hitta på något först?.. ;)

6 kommentarer:

Marie sa...

Så synd, men är det inte typiskt, just när man väntat och längtar, så kommer den objudna migränen smygandes. Hoppas du får en betydligt friskare födelsedag - och så kul att du har haft så många besök till din sköna blogg.

Jessica sa...

Åh men så typiskt att du skulle ha migrän i helgen
*tycker synd om*
Förstod på Annsos blogg att du inte vart så pigg :(

Men vad spännande med en födelsedag att se fram emot ;-))
25 år,det måste ju firas *fnissar*

Massa KRAMAR!!!

Arletta sa...

Å stackars dig! Av alla helger så passade du på att ha migrän just den här helgen. Det var ju inte så lyckad tajming.

Anna sa...

Så himla typiskt att du skulle få migrän under helgen. Det är ju inget man botar med en tablett heller :( Trist! Hoppas du fick insupa lite go familje kärlek mellan varven. Och du hade i alla fall många som kunde ta hand om dig ;)

Kram Anna

Vi på 18 sa...

mysigt var det, att bara ha er nära....! Och nästa gång du kommer blir det party, party....ja, mellan jobbvarven förstårs :)

KRAM

lisette sa...

Hejsan:) spana in min galna outlet jag har :) Allt mellan himmel och jord och just nu har jag även lagt upp lite smycken.. Ta dig en titt och skriv gärna om du är intresserad av något :D

http://lisettee.blogg.se/outlet <--- där är direkt adressen till min outlet..

KRAM LISETTE!