måndag, februari 23, 2009

Oj!

Klockan är ju redan kväll och jag har inte skrivit ngt här idag!?.. Katastrof! ;) He he... Men Nora och jag har varit hemma idag, ska jobbar tisdag och onsdag istället då det passade barnvakten bättre! :) På fm plockade vi lite och dammsög och pratade med mormor länge länge... Längtar såååå hem just nu!.. Måste snart ta en tur!.. SÅ sov Nora och jag slappa framför tvn- Ellen är en favvis. Jag är inte helt i form ännu, vaknar med ont i halsen och känner mig andfådd! I morgon MÅSTE jag spinna ;) så då hoppas jag vara fit for fight igen!.. Var tvungen att ner på stan för att få nytt bankkort- IGEN! Det är bara chipet som har funkat så när butikerna inte har för betalning med chip så kan jag inte handla där! Värdelöst! (de flesta har ju men inte ALLA...) och i Sverige sist kunde jag inte ens ta ut i automaten!?.. Ja ja... så nu komemr ett nytt på posten! :) Så tog vi en sväng inom Indiska och HM , där vi shoppade nya solglasögon för solen överraskade oss och lös så starkt att Nora grät vis flera tillfällen- av ilska då! ;) Envisare unge... ;D he he... IAF... Dagen har varit skön men tröttig... nu följer två jobbdagar! Så ska JO bort i helgen... långhelg tom... torsd-månd!!! Det blir... svettigt! ;)

Hvert år, hver årstid, hver dag... er det noe å være takknemlig(tacksam) for

4 kommentarer:

Vi på 18 sa...

Hej vännen...mysdag med tjejen, solkänslig som mamsen :)
Åh, jag saknar dig också, sa det till Peter o Maja idag faktiskt: Tänk om Anna-Lena m familj kunde flytta hit....så mauuuuusigt! Saknar dig här!!!
Du får bestämma att ta barndagar i helgen, barnmat, barnaktiviteter....o bare myyyyse, så brukar det gå lättaer! Fixar du galant i alle fall!

Stor Kram från Ann-Sofie

Anna-Lena sa...

Ja, precis som mamma!.. Och jag älskar att du har koll på sånt! Vi flyttar gärna... om vi kunde få jobb bara både två!?.. ;) Eller vinner några norska miljoner... mmm... ;D Ha en skön kväll allra käraste lilla syster!

Författarn sa...

Jahaja, här sitter vi då o ska hemmafrua igen. Vad kul det hade varit att hälsa på er! Att det ska va så svårt att få till...?

Hoppas ni får en skön vecka först!
Kram!

Anna sa...

Jag förstår din längtan efter mamma, jag bor också långt ifrån och ibland blir längtan väldigt stor!

Hoppas du blir frisk snart!