tisdag, februari 17, 2009

Liten rapport

Här rusar vardagen förbi! :) Natten till igår var hemsk! Jag var inne hos Nora 00 och 02 och däremellan var JO hos Oscar en sväng! Sen skulle Nora vara vaken mellan 0330 och 0530 och ligga hos oss- myyysigt!.. Jag låg alltså vaken ett par timmar mitt på natten med migrän!?.. Och så upp och jobba... det var tvunget att vara natten till mångdag alltså!?.. ;) Men inatt har vi sovit oavbrutet till 558. DÅ var det Oscar som hade våt säng! Stackars!.. Ja ja... så nu har vi allihopa duschat och ätit frukost! JO sitter med kaffe och tidning jag ska slänga in en tvätt! Så iväg till div barnpass och jobb! Ikväll- SPINNING! :D Jag går förresten här!

4 kommentarer:

RANA sa...

Åh gumman.

Vilken helvetesnatt, den förra. Och den här natten var det BARA en liten kisshistoria. *snett leende* Jaja, det är orimligt bekant, det där.

Hoppas du får en fin dag! Spinning låter helt hysteriskt; vad duktig du är! Jag har testat det en gång och höll på att dö.

PoK, R

Jessica sa...

Gumman!
Uscha för sådana nätter,man är verkligen super women ändå som fixar allt trots alldeles för lite sömn och din migrän på det.

Jag håller tummarna för att du haft en BRA dag idag och att spinningen går super!!
Är lite på Ranas linje där...är livrädd för spinning efter att ha svimmat efter ett sådant pass *skrattar* HELT GALET *S* Bland det pinsammaste jag varit med (kanske ska tillägga att det var första gången jag tränade efter att Hanna föddes *fniss*)

VILL prova igen men har en hämning där ;)

KRAMAR!!!!

Vi på 18 sa...

hej vännen...låter så gött med spinning, helsvettig kropp *längtar*
Nu jäklar ska jag ta tag i detta *fnissar*

Ringde förut...JO försvenskade sig, ha ha...heeeej Aan-Sooofiiie...rolig han!

Stor kram!

Arletta sa...

Vissa nätter blir allt bara fel. Usch så jobbigt. Jag vet hur det är! Lovisa sover inte hela nätter än och jag går upp kl. 05.00. Har jättesvårt att somna om när hon väckt mig. Då är man inte så glad på morgonen.