söndag, januari 04, 2009

Hmm...


Jag är så besviken på Jonas Gardell! Trodde han var en varm go mysig människa som slogs mot orättvisor! Jag har verkligen satt honom på en pidestal- och det är ju inte hans fel! Men han har på senare tid kanat av pidestalen med ett brak! Han har attackerat barna Wahlgren- fast nej, det var ju inte meningen, det tar han tillbaka, han har betett sig som en barnunge ünder Schejas dag på slottet- fast han medvetet förökte inte ta så mkt plats!?.. Känner igen beteendet- att ångra sig och ta tillbaka, ta för mkt plats! Hos MINA BARN!!! Han beter sig verkligen omoget och hysteriskt på ett sätt som gör att han tappat många poäng! Iaf hos mig! Klart... när han kommer till Drammen vill jag säkert se honom! Han är ju bäst på scen iaf!.. Sen slipper ju jag som tur är umgås honom persoligen! ;)

3 kommentarer:

Jessica sa...

Har inte sett avsnitten själv men hört av flera att han betett sig jätte dåligt :( Och attacken mot Wahlgrens barn som han bla skrev om på sin blogg,så gör man INTE!!Det var rent elakt.

Han får gärna ha sin egen åsikt men är det av den arten så kan man ju tycka att den goda smaken skulle vara att hålla det för sig själv,särskilt när han själv är så pass offentlig.

Jag är verkligen ett stort FAN av Jonas Gardell,jag älskar hans shower och hans galna humor,men det här...nä det ger honom inga plus-poäng men jag misstänker att jag ändå kommer att sitta i konserthuset i Växjö nästa gång han är här (såg han senast i februari!!)

KRAM på dig!

Annica sa...

Håller med dig. Jag är besviken. Vilken diva. Skitjobbig och otrevlig. Han är för mycket helt enkelt.

Anonym sa...

Ja du det är konstigt! Under många år kunde jag verkligen inte förstå vad folk såg hos Gardell,men så plötsligt en dag för några år sedan såg jag ett programm med honom och blev helt såld MEN jösses vad håller människan på med??? Precis som du blir jag sååååååå otroligt besviken på honom, som han har beteet sig i "stjärnorna" är under all kritik och detta med Wahlgrens barn har jag missat men är heller inte klokt MAN GER SIG INTE PÅ BARN!!! Näe usch nu vet jag inte längre.......
Hoppas ni börjar känna er lite piggare? Hälsa familjen
Kramar moster d.y