onsdag, januari 21, 2009

Hjälp!

Ok! Ett dilemma?.. (Eller kanske inte?..)
Jag ska bjuda på 35årsfest och sitter och fnular med gästlistor och mat osv... Tänkte kanske ni kunde hjälpa lite!!! ;) Några frågor!

1. Om man umgås i en grupp... måste man bjuda ALLA i den gruppen på festen då?.. Jag känner inte alla lika mycket och olika... som man väl gör?.. Men JAG tycker man ska bjuda alla men så jag umgås i tre olika grupper blir det alldeles för mkt folk!?.. Och jag tänker bara ha EN fest, ngn gräns får det vara!.. (Jo, A-S och andra bekanta i svedala, tanken är att ha en i Sv oxå... även om jag kommer hem till era födelsedager får jag tillägga?.. ;)

2. Vad för "aktiviteter" ska man ha??? Vi har inte Singstar!?.. vilket verkar vara DET man SKA göra??? Kanske önska mig ett i förskott? Vad spelar man det på? Känner bara till Nintendo?.. Ha hahahahaaaaaa... :)

Snällt om ni vill hjälpa hjälplösa mig!?.. (kul med andra åsikter och idéer än mina gamla vanliga... ;)

12 kommentarer:

Smilla sa...

Oj, jag har tyvärr inga tips är kass på sånt där.

Jag har lagt upp en rolig tävling på min sida, kika gärna in och tävla om du vill!

Annica sa...

Svårt men jag tycker att du inte behöver bjuda alla. Någonstans får man dra gränsen. Jag hade samma problem inför bröllopet.

Ska kalaset vara hemma? Annars kanske det finn ngt kul att göra utanför hemmet.

Anonym sa...

Jag har lärt mig på "äldre" dar att hur man än gör så är det alltid någon som av någon konstig anledning blir sårad, så jag har börjat med en ny filosofi. Jag bjuder bara de människor som jag verkligen vill umgås med och som tillför något i mitt liv (om det nu inte är en massa ingifta släktingar som man MÅSTE bjuda) så jag tycker att du bjuder de du själv vill umgås med och ha en fest tillsammans med :)
Kramar moster d.y

Vi på 18 sa...

själv begränsar jag mina kalsas, fyller år om en vecka o har inte bjude nån :D... men du verkar ju komma ;)
*fnissar*
Jo och du, jag kommer gärna till fest i Drammen också, att jag undrar hela tiden är att jag måste planera in mitt jobb, ska jag va ledig i april måste jag veta det i slutet på feb...därför jag tjatar!
Lekar e kul, gör ex en variant av dobidoo, musiklekar, lappar, enkelt o roligt, annars bara gör ett sånghäfte o bjud in någon som kan kompa gitarr, myyyysigt!
Singstar som alla pratar om kan man bara spela på Playstation 2 ( tror jag )och 3!
Sen har ju alla olika consoller egna singstar varianter men heter då något annat, till Wii m.m.

Kramar från Ann-Sofie

Anna-Lena sa...

A-S: Har tänkt skicka inbjudan i februari. Tror jag tänker mig 18/4??? Är det en lördag?... I storebro då!.. Och kommentaren om fest här handlar absolut inte om att du tjatar!.. :) Tycker inte du tjatar!.. SOm sagt... det kommer inbjudan i feb. :)

Arletta sa...

Nä, man behöver inte bjuda alla. Bara de närmaste kompisarna med respektive räcker. Kompisarnas kompisar blir lite för många kanske.

Som lekar, hmm.. jag är så dålig på sånt. När vi fyllde 30 hade vi en tipsrunda som tävling till våra gäster. Då handlade frågorna om oss. Vissa var lite svårare och inte hade att göra med hur väl de känner oss, t ex vad vi väger tillsammans eller vvad summan av våra skostorlekar är. :) Under tiden gästerna var på tipsrundan kunde vi lugnt duka till fikat.

Ha en musiktävling med låtar från det år du föddes. Lagtävling

Hela havet stormar är ju kul när man fått i sig lite. :)

På vår 70-tals fest spelade vi Twister.

Jessica sa...

Det där är ett dilemma men jag tycker inte heller man behöver bjuda alla,det är svårt att dra en gräns men nånstans måste man ju ändå göra det.
När Morgan fyllde 35 nu så bjöd vi bara de närmaste vännerna o deras respektive,vi drog gränsen ganska nära.

Jag är personligen inte så mycket för lekar,
tror inte singstar "gör sig" så bra om du tänker dig ha en stor fest,det är roligare om man är mindre och kan vara delaktig när alla sjunger,för det är jäkligt roligt!!!

Ha ha,det var ju eg inga tips alls men ändå ;)

Kram vännen och du har en liten award att hämta hos mig :))

Ela sa...

Jag tänkte kommentera här, men blev SÅ IN I HELVETE arg. Jag har svårt för inbjudningar som du vet...


Bjud dom du vill ha på din fest!

Ska bli spännande att höra om kalaset o se alla bilder!

Massa kramar.

Marie sa...

Bjud de personer du tycker om att vara tillsammans med - det här är din dag. Lekar, oj vad svårt - tyckte att Arletta hade många goda idéer. Kram

Anna-Lena sa...

Ja, Arletta! TUsen tack vilka superbra idéer!!! :D

Författarn sa...

Hejhej! Jag tycker också att du ska hålla dig till att bjuda de som du verkligen vill ha fest med. Alla kommer inte att kunna komma så du kan säkert ha lite marginal med några "trumfvänner" Haha... Angående aktiviteter så är väl tipsrunda toppen, sen kan du väl dela ut ansvaret till festdeltagarna i samband med inbjudan? Några skojfriska som du litar på får stå för någon form av underhållande aktivitet? Som vilken bröllopsfest som helst... Hehe!

Kramis!

Anna-Lena sa...

Det är ju min 35årsfest ju... ;D