tisdag, januari 13, 2009

Hittills idag...

Ja det blev ingen jobbing för mig idag, då farmor fått en läkartid, nej, inget allvarligt men välbehövligt så jag jobbade mig ganska klar igår faktiskt! Januari har varit ganska lugn, sätter väl mer igång nästa vecka! Oscars barnehage är stängd idag oxå så vi är hemma allihopa, Ja inte pappa då för han jobbar ju extra mycket dessa veckor! Får vara glada om vi får se honom alls!?.. Men han startar ju tidigt så hittills har han kommit hem lagom till lägging av Nora så det har han fått göra! Ha ha... ska inte tro man kan komma hem och slappa här inte ;) Jodå, tror nog han kommer hem just för att hinna så...

Fruktsallad är populärt i detta hus! :)

Mmm... :)

Börjar bli dags för Noras tupplur! Hon myser med Oscar och nyper honom i handen... Mmm... säger hon och tuttar på nappen som babyn Simpson!?..

9 kommentarer:

Annica sa...

Vad Nora ser lugn ut. Alice vägrar att sitta i Ikea-stolen och hon vägrar hakklapp. Inte sover hon heller längre på dagen. Bara när hon är på dagis.

Fina bilder!

Författarn sa...

Sötnosar! Ha en skön vecka!

Anna-Lena sa...

Ha ha... ANnica, när det gäller MAT så sitter hon faktiskt stilla!.. Hon försöker tom själv klättra upp i stolen och tar snällt på sig hakklapp! Nog för att hon är snabb att slita bort den när vi ätit men under tiden är det liksom MAT som gäller, hon har inte tid med trots eller bråk som annars ;)
Tack, Mikaela! :D Till er oxå! KRAM

Jessica sa...

Vad fina de är!!
Låter som ni har en riktig mysdag :)

KRAM!

Anonym sa...

Men vad Nora är lik Emma!!....det syns att det är en Ströbergare i alla fall. Kram moster .d.ä.

Janne sa...

Takk for kommentaren!! Har nesten ikkje fått blogga i det siste! Tida går i fra meg ;) Og så ha eg hatt so masse problem med å publisere og berre masse styr ;) Håpe dokke ha det bra!! Det ser slik ut ;) KLEM

Vi på 18 sa...

Jättefina fina bilder på barnen, så söta dom är!
Ha en fortsatt skön vecka!
Kram Annso

mamma sa...

Vilka små sötnosar. Kram

Arletta sa...

Åh, syskonkärlek! Jag smälter!