onsdag, januari 14, 2009

Frågestund!?..

Har inte så mkt att komma med idag- förutom att mannen jobbar SENT denna vecka och jag är skittrött!!! Ungarna löper amok här och jag ORKAR INTE lägga mig i! (jo jo... de får ju inte göra VAD SOM HELST men jag ser igenom fingrarna med mkt idag... och det utnyttjas ska jag lova! Spec av han sonen!)

SÅ tänkte jag att om DU har ngn finurlig fråga till mig eller bara undrar över ngt så tar vi det här och nu! Varsågod! Fråga vad du vill! (sen om jag svarar är ju en annan sak ;)

Kramar

10 kommentarer:

mamma sa...

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
Kram

Vi på 18 sa...

he he, snygg parering morsan...vill också vet det :)

Hoppas du får vakna piggare imoorn!
Kram Annso

Arletta sa...

Haha... har för mig att Blondinbella körde en sån frågestund, eller om det var fotbollsfrun. I vilket fall som helst så blev det så där 600 frågor att svara på. Är du säker på att du et vad du ger dig in på? :)

Min fråga till dig: Lär du barnen svenska?

(Om du inte vet vilka Blondinbella och fotbollsfrun är så har du itne missat något)

Anna-Lena sa...

Arletta: Jodå jag vet vilka de är!.. He he... Tror inte att jag får lika många! Skulle inte ha ngt emot det dock- har fattat det som att det är vad Blondinbella lever av så... fram för fler besökare här! ;) Nja... jag LÄR dem inte svenska men Oscar har många svenska ord i sin norska och fattar ju allt mormor och co säger! Men NEJ jag lär dem inte... :) När jag frågar Oscar om han kan prata på svenska säger han: blölimö scholiko slibido... tex... så han hör ju att det inte är no.! Kul kille!
Mamma och A-S; Hm... borde väl ha Håkans senaste redan nu så jag kan digga på konserten men den önskar jag iaf just nu! Får se om jag köper den imorrn eller... ;) Aktuella eller omstridda böcker är ju alltid kul, jag vill ha ett sånt Idomin-läppbalsam som ni har, letade sist men hitta inte, PENGAR är KUL ;) Tja... fortsättning följer! Jo, A-S! Att du och Pecka fixar barnvakt och kommer på min fest! :D

mamma sa...

Du kan väl inte önska dig Idomin-läppbalsam i 35-årspresent!!?
Kram

Vi på 18 sa...

ha ha ha, du e rolig du...fest? i Norge? ska du inte ha nån i swe? ska ordna hur eller hur så jag kan komma...bara jag får ett datum... snart... ;) (jobbstress o dansuppvisning vettu)Vi hörs på fonen!

Kram Annso

Jessica sa...

*skrattar*
Du är ju helt underbar :)

Idominläppbalsam,det var den bästa 35 årsönskning jag har hört *fnissar* :)))
Så du fyller alltså 35 i år?
Är du oxå -74:a???
Jag fyller ju inte förrän i december men den där 35 årsdagen närmar ju sig...:-)))

Det får bli min fråga till dig då *hi*

Kram vännen och jag hoppas du känner dig piggare idag,synd att jag är så långt borta,annars hade jag gärna tagit barnen en stund så att du fått vila!!!!!!!

Anna-Lena sa...

Jessica; Vadå? Om jag är -74! Japp! And proud of it! ABBA och strumpbyxor så dåliga att de alltid hängde i knävecken?.. :) Fyller i början på april så det blir kul! :)

Jessica sa...

Hihi ja det var det jag menade :)
Om du var född 74:a alltså ;) Har inte alls tänkt på det tidigare att vi faktiskt är lika gamla,KUL!

Kommer förresten till Oslo första veckan i juni,har en av mina bästa vänner där och ska hjälpa till att fixa hennes 35 års fest,då kanske vi skulle passa på att ta en fika eller så,hade varit tok-kul!!
Har inte varit uppe sedan -00 så det är verkligen på tiden!!!

Jessica igen sa...

Hon bor förresten i Heggedal,vet inte alls hur det ligger mot dig/erat.
Vet att hon nämner att hon varit i Drammen ibland med har ingen koll ;)