onsdag, december 31, 2008

Sista dagen i 2008! :) - forts...

Farmor och bestefar kom på våfflor- har fått ett dubbeljärn (?) av mamma! (de tightsen var förövrigt oxå perfekta, mamma!)

Mys med bestefar! :D

Mamman (läs jag) tvingades ut i kylan (-12) för att fulla på småfågarnas mat! :) Me in action... Kallt!.. Brr...

Nyårsmiddagen! Fläskfileten stekte jag bara på hög värme först (salt och peppar) och sedan i samma panna underlock på 2an i 20 minuter! Det var det godaste kött jag ätit på länge och det hade jag lagat till själv! Inte dåligt då jag är extremt kritisk mot min egen matlagning (vem har jag fått det från tro, mamma ;)

så klyftpotatis, bearnaisesås och grönsallad! Mumsigt värre!


Tja... dessvärre kräktes Oscar soffan full rätt efter middagen! Stackarn hostade så mkt att han spydde (tror jag) så somna han och vaknade i bättre form! Men det var itne lite som kom alltså... Plutten! Sen har han mest sprungit mellan soffan och fönstret för att titta på frimärkeri som han säger... Ha ha sötnosen! :D Han njöt iaf lite glass till dessert med oss innan han somnade framför Brannman Sam! Han vill bli väckt till frimärkerierna så vi väcker honom om ca 20 minuter... I bakgrunden står Tolvslaget på Skansen på och vi sitter och pratar om framtiden i soffan... Bara mys! HOPPAS vi är friska(re) i morgon så vi kan bege oss ut! En väninna fyller år och har bjudit till en stuga inne i skogen- våfflor och varm choklad (kakao- uttalas inte som i Sv utan mer som wowow om ni förstår? ;)
Ja ja iaf... jag och mannen har pratat om vad som känns viktigt inför nya året och de gemensamma grejerna ska jag inte avslöja men mina personliga nyårslöften kan ni få veta:

1. fortsätta den bra trenden att träna två gånger i veckan...
2. bara gotte fredag (ev. lördag vid speciella tillfällen? ;)
3. jobba med min personlighet; eller förbättra mina bra sidor ännu mer... he he... jag vill ha mer tålamod med barnen, vara mer tacksam för de vardagsliga lyckorna!!! osv... tänka mer på att verkligen uppskatta och leva livet här och nu! :)

3 kommentarer:

RANA sa...

Hej raring och mästerkock och fågelmatare!!! Dina personliga nyårslöften låter superbra. :-)

Många kramar från Rana

Jessica sa...

Hej gumman!
Låter som emn riktigt mysig nyårsafton (ja förutom kräket då *ler snett*) och dina nyårslöften är i ungefär samma stil som mina :-)
Vi får peppa varandra med träningen under 2009.

Ta väl hand om dig söta!!

KRAMAR!!

mamma sa...

Hoppas att ni alla är friska idag. Kram