lördag, november 22, 2008

Maken körde inom IKEA på väg hem i fredags så äntligen har vi fått ramat in våra fina foton från svindyr studio! ;)

Han köpte oxå dessa... på order!.. Hm... Romantiskare finns nog!?.. ;)

NU- nybadade barn... Härligt! De var sååååå mysiga i badet. För ett halvår sedan plaskade bara Nora hela tiden så Oscar vägra bada med henne! Nu tänkte jag de kunde prova igen! Det gick bara såååå bra, de bara lekte och busa... Oscar hällde vatten på Nora och hon skrattade!?.. Syskonkärlek! Ni sitter de under en filt och äter vindruvor!



På fm var vi på stan och shoppa julklappar! Färdig med tre av sju! Ja. Mannen får köpa till sin sida och jag min... jag vill ju köpa till mina syskon själv! Jag antar jag föreslår till hans oxå och han betalar! ;) Så var vi en sväng hos farmor och bestefar, alltid mys! JO är på julbord med gutta så jag SKA plöja igenom högen med bilder och sätta in i album... efter Kvitt eller Dobbelt. En tjej från Drammen är med så jag måste ju se hur det går för henne! Nu ska jag natta Nora!

5 kommentarer:

*SaKi* sa...

OOOOhhh Jag gillar ditt nya utseende på bloggen :)
Jag har börjat blogga igen ;)

Anna-Lena sa...

Ha ha... var just och kollade in hos dig! Skällde lite på dig för du inte sagt något och så ser jag detta!SORRY!!! Ha ha... jag är sååååå glad att du är tillbaka! KRAAAAAAAAM

Ann-Sofie sa...

Hej hej, vad fint med ramarna, har några ramar o kort som väntar på att bli uppsatta i tv-rummet, mysigt...guuu vilka nybadade sötnosar...ha en jätteskön kväll! Kramar Annso

Anonym sa...

Säger som Annso: jättefina ramar och uuunderbara nybadade söta barn.
Har J-O hittat tulpanerna i en container (fniss, fniss)
Skämt åsiodo, köpa tulpaner är som att spela på lotteri
Ha en riktigt trevlig kväll
Kram

♥ Sanna ♥ sa...

Men vad duktig du är jag har inte inhandlat ngt ännu men har hittat en till min brors dotter och egna dotter nu!! en ursöt liten Hippo.
Sen vet jag inte alls...
Korten måste vi ju få se ..
KRAMISAR till dig!!!!