onsdag, oktober 22, 2008

Tävla igen...


Ha ha... ALLA tävlingar jag skulle ha... ja ja dagarna flyr som ni alla vet! Har helt enkelt inte hunnit med... :) Provar en till iaf... Detta "pris" är kanske lite corny men jag och Oscar ääälskar dem... ;) Det är stora värmeljus till Halloween och Oscar och jag gläder oss som ungar till nästa helg och för att få ordna pumpor och pynta med skräckisting och klä ut oss! :) Så om DU vill ha dessa mysiga ljus behöver du bara skriva en liten kommentar här och skriva hur du ska fira Halloween! :)

Hörrni! har haft ca 80 besökare hittills men det är inte så himla många som kommenterar eller deltar. Kan ni inte säga hej iaf, då menar jag inte ni som komm. jämligt utan ni som inte har... snälla! Vore såååå kul! ;)

5 kommentarer:

Daniel sa...

Jag vill gärna ha dem!
Jag jobbar på färjan då, så kan behöva lite uppmuntran! ;)

Jessica sa...

Å jag skulle jätte gärna oxå vilja vinna :)
De var ju URSÖTA!!!

Vi ska fira tillsammans med ett kompis-par och deras barn vid Halloween,pyntar med lite ljus,servetter och dukar som hör till Halloween och bakar min "traditionella" spindeltårta :)
Den är ruskigt god *ler*

Kram (och vad söt du är som kör alla dessa tävlingar :-)

Vi på 18 sa...

Hej moster Annalena...jag ska ha en spökfest för mina kompisar och jag saknar ju dig och nora och Oscar så mycket, då kan jag tänka på er och tända ljusen på min fest, så känns det som ni är här ändå! Kram din söta systerdotter Maja! ( du har väl inte glömt mig? )
Ha ha ha...skämtar ju bara...jag som skriver men vill ju vinna asså!

Kram Annso

Sanna sa...

Pefekt min son tycker vi ska ha party som vi hade förra året med 5 familjer här men iår har vi bestämmt att ta det sugnt så ett par ljus skulle vara aldeles lagom ;0)
KRAM

Marie sa...

Kul att hitta en blogg som skrives av en svensk i Norge.