fredag, oktober 31, 2008

Idag har jag änligen hittat overall (dress) till Nora! Yeaj!.. ;) Jag och Oscar (som varit hemma idag) var på centret och blåste pengar! :D Mat, kläder, pumpor! Hem och göra gottepåsar och urholka pumpor och pynta ute! Efer middag gick Oscar och jag ut för att Knaska och Knepa! Det är norsk för Trick or Treat! Knask(gotte) eller Knep (bus) Vad säger svenskar?.. Kommer inte ihåg? Var ju på Halloween-fester som student men då gick vi ju aldrig ut för att få godis! ;) Bara klädde ut oss och drack... Hm... ;) Det var lite kallt så vi gick bara en liten tur så hem igen. Det var inte så många här heller så nu har vi massa gottepåsar till övers! En stund till!?.. ;)


Noras 1a snö! Inte så begeistrad (som mamma kanske) Nej men hon var väldigt lessen och trött runt halv fyra-fyra... åt ingen middag utan satt i mitt knä!? Sen gick det bra, åt gröt som bara det till kvälls och somna ok vid halv åtta! Tänder?


Fåglarna måste ju få lie mat nu... stackars små!..

Oscar däremot gjorde änglar, åkte snowracer, skotta och slog bort is och bara kosa sig! :D Sôten!Vad har ni gjort idag?..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du får la kika på bloggen ;)...va mys ni haft...Bus eller Godis säger vi juuuuu...jente där!


Stor Kram Annso, hoppas ni mår riktigt bättre imorrn...

Anna-Lena sa...

Bus eller godis!!! Ha aldrig hört!!! ;D

Anonym sa...

ha ha ha ha ha....

Annso

Anonym sa...

Vad det ser härligt ut med snö. Här kom det bara lite blött elände som smälte bort igen. Oscar ser verkligen ut att njuta. Stackars Nora, hoppas hon mår bra idag.
Kram mamma