fredag, oktober 03, 2008

Härlig fredag!

Trots att Oscars öga INTE är bättre, stackarn, och det regnar ute är det en underbar fredag! Tror jag fick ut massor igår, berättade för JO hur jag har det och tränade hårt på det! Det verkar som att det var det som skulle till! :)

TYPISKT att kameran är trasig eller vad man nu ska kalla det! Den zoomar inte utan stänger bara av sig! Oscar har köpt ansiktsmålning, vi ar på centret på fm, shit, vad pengar det kan gå?.. ;) så nu är han en pirat och Nora är en liten kattunge ;) så kan jag inte ta bilder!!! OCh från mobilen funkar inte heller!!! Det gjorde det först men sen vet jag itne vad som hänt men nu går det iaf INTE! TYYYYYPISKT!!!

Nu ligger det iaf en duk ute framför ingångspartiet och i em kommer en man med en stooooor säck sand att lägga över så är det "bara" att lägga på stenarna..

Ikväll ska vi njuuuuta sushi och rödvin! ;D gott!!!

Dina/Era kvällsplaner!?

3 kommentarer:

Ela sa...

Underbart det låter! Rödvin... Mmmm.
Jag har inga planer. Galet udda för att va mig. Men det reder sig nog va det lider.

Kram kram.

Sanna sa...

Det blir en god middag med vin och mys med mannen ska fira lite 13års dagen som var härom dan du förstår 13år och allt känns bra (ok) inte alltid men vem gör det det för??? det var en som frågade mig och det är klart att et inte är bra jämt men för det mesta....
Hoppas att du får en underbar kväll
KRAM

♥ Fyra årstider sa...

Vilka söta, rara barn du visar. Förstår att de är betydelsefulla för dig.
Kram Lotta