torsdag, oktober 16, 2008

Det gick ju bra att lämna Oscar! Han sa bara Ha det,elsker deg! som han alltid gör och vinkade i fönstret! Så jag och Nora åkte till blomsterbutiken och köpte höstblommor! Vi har inte ordnat dem ännu, vi ska sova först! Hon somnar sent och sover länge och inte på natten och jag vet itne vad, så NU går jag och lägger mig oxå! Trött! :) Ses senare, förhoppningsvis med bilder på våra fina blomsterkreationer som jag hoppas vi ska göra i em...


Trött Nora ordnar med kudde och filt och lägger sig på och myser... :)

En handväska!!! Aha... den måste jag bära runt på! :)

Tullar/Busar med mamma! :)

Idag åkte dressen/overallen på från förra året! Den är inte så tjock, en sån bebisoverall som de ligger i, för nu blåser det isbjörnar ute! Solen har kikat fram idag oxå! ;D härligt men brr... vad kallt! :) GIvet vis har hon täcke och filt över sig oxå... :)

3 kommentarer:

... 4 på toppen sa...

Håper du har sovet godt? Takk for kommentaren hos meg.

Jeg skjønner akkurat hva du mener med dårlig søvn, små barn som ligger å klyper deg i armen, pirker deg i øyet og skravler hele natten ... gjesp ... det går opp og ned her med vår Oscar-gutt. Akkurat nå er vi alle forkjølet. Hoster, hoster og hoster og mye snørr!!!

Klem

evelina sa...

haha vad söta de är! måste vara supersött med barn som pratar norska! pratar ni både norska o svenska?

kram

Anna-Lena sa...

Christin; Tack! Jag somna med Nora på armen, det var sååååå gott! Och god bedring till dere! :D
Evelina; Jag pratade bara svenska med Oscar men nu pratar jag nästan bara norska!.. jag är en språkänniska och har svårt för att inte göra det helt enkelt! Oscar pratar bara norska fast vissa ord håller han svenska! Kul! Han snappar upp... :)