torsdag, oktober 09, 2008

(Bild lånad hos Fru Fjellhammers Kaos!)

Denna är såååå rolig! Ha ha... så har jag det! Slänger mig på pc-n så fort jag kan... Vad har hänt hos henne nu eller Hur gick det med det där eller... Ni engagerar mig och jag lägger ner massa tid på att blogga (läs skriva och läsa bloggar) :)

ME LOVE BLOGING!!! ;)

Igår var en helt vanlig dag! Denna vecka blir dåligt med träning men vi lägger ju sten så fort vi har tid över och det sätter oxå spår i musklerna ska jag lova! :) Nu ska jag lämna Oscar på dagis (det brinner för övrigt i en barnehage i Drammen idag igen fast de tagit en 16-årig kille för de andra :( inte klokt, det var hans liv det!?) Sedan blir det städning och tvättning oh annat mysigt? idag! :) Oscar har date med farmor efter barnehagen och JO ska bort i jobb till i morgon, flyger långt-bort-i-stan så det är Nora och jag idag! Mysigt! Kanske en promme till biblioteket! Det gillar jag... fast, det gör ju Oscar oxå... he he... får se! ;)

Ha en skön torsdag! Imorgon är FREDAG!!! :)

3 kommentarer:

Sanna sa...

hej jag såg att depech mode spelar i sverige måste kolla upp var det var någonstans ngt för dig kanske...
Hoppas att ni mår bra och har det mysigt idag mannen min kommer hem ikväll, så skönt!!!
KRAM
Jag älskar ochså bloggen och alla underbara människor jag hittat har en del favoriter som du märker ;0)
KRAM igen....

Vi på 18 sa...

Hello Anna-Lena, va skönt med bara en mor o dotter dag, man blir så ledsen av att läsa om alla vilsna tonåringar, vad otäckt med bränderna!
Är ju också Depeche Mode freak jag, och vet att dom tyvärr bara spelar på Arvikafestivalen 3 Juli-09 av alla ställen....Har ingen lust alls med festival, eller vad säger du Anna-Lena?, samtidigt känns det ju som sista konsert tillfället med dom...men dom kommer ju till Danmark också...och LONDON med by the way...?! :D

Kram Annso

Anna-Lena sa...

London är aldrig FEL! Men Danmark!?.. Vi ska dit på semester, kanske det ska ordnas så det blir då? Då har vi ju kanske hus!?.. Men jag drar på festival jag alltså!!!.. Kan väl bo på hotell! HA HA HA HA... nej festival kanske inte är ultimat! MEN de må ses! :)