tisdag, september 16, 2008

Yoga!

Kommer glatt in på yoga-timmen jag bestämt mig att pröva... Har inte tränat på evigheter och adrig förr provat yoga! Ja, denna timmen är så ashtanga-yoga som är den mest fysiskt utmanande yogan börjar instruktören... Ha ha... Tack för den! ;) Fick bevisat att jag är helt ovig och i väldigt dålig fprm men det var superkul och jag SKA tillbaka! ;) Kul att äntligen vara igång ordentligt! På torsdag blir det step och styrka! :)

Ikväll har jag jobbat två timmar till, kul att tjäna pengar! ;) Nu tar jag ett glas rött och ska snart lägga huvet på kudden! Zzzz... Sov gott, alla underbara!

10 kommentarer:

evelina sa...

hihi kul med att börja träna igen! jag borde också sätta fart, men jag skyller på att jag iaf vardagsmotionerar mkt =)
jag målar med samma färg som vi målade möblerna med haha!

kram

Sanna sa...

härligt yoga är ngt som känns som det skulle passa mig ochså ska med en kompis nästa vecka (hemligt en så länge) jag vet hur jag alltid kan hitta ursäkter för att slippa så jag vill inget skriva på bloggen ännu haha...
Tack för din fina kommentar, jag hoppas att du orkar med att läsa då du vet att jag absolut inte skulle skriva om detta om jag inte var frisk idag du är en liten ängel som ger mig stöd
Tack och God Natt vännen

Ann-Louise [En bulle i ugnen] sa...

Åh vad roligt med Yoga! Har aldrig provat men alltid velat. Får göra det efter "ägget är värpt". Kram

Anonym sa...

Lycka till med träningen.
Kram mamma

Anna-Lena sa...

Evelina; Men det gör du ju oxå, gåt i flera timmar och cyklar flera mil! ;D Så det är en bra ursäkt du har! :)
Sanna; haha jag vet man vill inte gärna ha förväntningarna på sig ;) OCh jag hoppas kunna vara en (nät)vän så gott jag kan... då lyssnar man på allt! ;D Nej då, men jag tycker inte det är jobbigt bara så det ska vara! Att stötta så got man kan!
Ann-Louise; det finns gravidyoga oxå ;D
Mamma; vi MÅSTE fixa telefonene nu! Saknar er där hemma! ;) KRAM

Författarn sa...

You go girl!!!!

Yoga är underbart i själen och smärtsamtsmärtsamt i stel kropp... ;-)

Anonym sa...

Låter jätteskönt att du kommit igång med träningen, sånt där man går o väntar på....he he, men jag o mamma tog en skön promenad förut, det ger sån energi till jobbet...vi gick till ovan steniga backen o tillbaka...ha en riktigt bra onsdag!
Kram Annso

Författarn sa...

Förresten...innebär vår NY-resa att vi missar balunsen i Drammen nästa år?? *muttrar*

Anonym sa...

Vad kul det låter! Heja!! Måste vara väldigt bra för smidigheten så småningom, du kanske kan slå volt på dig själv efter en termin :)

Anna-Lena sa...

Mikaela; Nu VET jag ju att inte ni kan helgen innan så om du är riktigt snäll så kan jag kanske lägga den helgen efter själva dagen då!?.. ;D