fredag, september 12, 2008

Åh, se på min söta nyvakna kille... âlskar honom sååååå! ;) Han fick frukost på sängen idag! Han vill inte "jobba" idag som han sa, jag är sliten, så jag tänkte han kunde så en soft start på arbetsdagen iaf... Nu är han i barnehagen de ska gå tur i skogen idag! :) DET gillar han ju massor...

Hon då!!! Hm... älskar henne absolut lika mycket! ;) MEN INATT vakna hon 4.30 ich bestämde det var morgon... eh, NOT tycker hennes mamma! JO åkte till jobbet tidigt och turligt nog somna vi om ngng timma och vakna 7.30. MEN jag är trött iaf och seeeeeg, känns som migränvarning... Inte bra!!! Nora sover ute i vagnen nu och jag ska oxå försöka få en blund!?.. ;) JO ska laga kjøttkaker (som biff eller STORA köttbullar i sås) till middag och senare kommer farmor och bestefar upp på kaffe, de ska på cruise lördag i en vecka. Vi måste ju vinka av dem ordentligt!?.. ;)

6 kommentarer:

Madde oskars mamma sa...

Härlig start på dagen. Det var väl skönt att du fick somna om en stund till. Det brukar jag försöka med oskar. Ibland går det ibland inte. Hoppas du slipper migrän idag. kram kram madde p.s. tack för rådet ang huset. =)

Jessica sa...

Vilken härlig bild på Oskar,mys med frukost på sängen :)

Hoppas att du fått vila en stund och att huvudet mår bättre.

KRAM!

Anonym sa...

Va söt han är, Oscar.
Nora ser ut att kunnna bli en mycket bestämd dam.
Hoppas du slapp migrän.
Kram mamma

Vi på 18 sa...

Heh hej anna-lena, hoppas du får må bra ikväll...va söt han är Oscar o Nora med, Maja fick också frukost på sängen i morse, det är så lånt och kallt till köket tycker hon...

Kram kram

Anna sa...

hihi.. vilken sötis i sängen. Skönt att få frukost på sängen :)

hoppas huvudet känns bättre?

Ann-Louise [En bulle i ugnen] sa...

Så söta! :) Härligt att få frukost på sängen. det var ett tag sen man fick... :P

Hon bor cirka 10 mil bort, inte så där jättelångt men det blir ändå inte att vi ses jätteofta. 63 mil är en aningens längre. Man uppskattar verkligen när man träffas. :)

Ha en helt underbar lördag! KRam