torsdag, augusti 21, 2008

Utmanad! ;)

Har blivit utmanad av Sanna! Eller fått tillfälle att reflektera över livet och vad jsg tänker och känner! Nu har jag äntligen fått tid! ;D

1. Skriver du “att göra listor” på allt du måste/bör göra?

JA! Behöver och äskar att göra det... tänka igenom hur och vad som ska göras! Behöver nog se det för mig lite sådär peppande! Detta kommer gå sååå bra! :)

2. Om du bara skulle skriva 3 saker som är viktiga (privat eller jobb), vilka skulle det vara då?

-Familj; att de har det bra och vi har goda föhållanden!
-Vänner; detsamma...
- Trygghet; att i har råd med hus, bil, kläder och mat utan att behöva slita, en viss trygghet för barna och oss! (Har ju LYXEN att kunna vara hemma med Nora och JO kan betala för allt!?.. Helt ovärderligt! Känner mig såååå tacksam för denna möjlighet!!!)

3. Nämn en sak som du anser att du måste göra och förklara varför:

Detta blir väldigt privat! Jag MÅSTE gå ner i vikt eller iaf bli mer aktiv (blir lättare när barnen inte behöver en så mkt, det VET jag... hade en liten period innan Nora kom då träningen gick jättebra, jag blir bara såååå mamma när barna är under typ 2 och det var så med Oscar är så med Nora och jag VET det går över och jag inte känner mig så behövd... JO är underbar, har inte med honom att göra alls... bara mig! Om ni fattar???)och det är för barnens skull! Det ska vara naturligt för dem att gå ut på tur med mamma och pappa på söndagar eller att vi alla går och simmar på lördagar, Oscar förljer med papap på fotbollen, Nora med mig på... tja, F & S.

4. Formulera om samma “måste” som om du vill göra det:

Behövs inte jag VILL! :) även om jag oxå måste...

5. Vad är det viktigaste i ditt liv?

Mina barn, JO, familjen runt oss... även 60 mil bort då givetvis! <3

6. Beskriv hur du kan ägna mer tid åt det som är viktigt:

Iställer för att tänka igenom allt och tycka det är lite otäckt måste jag bara göra dem! Det brukar bli bra så! :)

Gör nu så här: skriv ett inlägg och svara på dessa frågor, oavsett om du blivit inbjuden eller ej. Fundera en stund på dina svar, andas och gå ner i varv. Gå sedan till den som startade reflektionen http://enbart.blogg.se och till den du fick inbjudan av och skriv en kommentar. Välj ut några personer som du vill ska svara på detta och länka till dem här nedanför. Gå till de du utmanat och skriv att de blivit utmanade.

Jag utmanar vidare;
Mikaela

4 kommentarer:

peter pc carlsson sa...

Kul att du fått min reflektion.

Jag tror att var och en av oss mår bra av att stanna upp och fundera kring skillnaden mellan måste och vill. Att vara tvungen att göra något är negativt så att formulera om det till ett vill är betydligt mer possitivt.

Författarn sa...

ok, läst...ska iväg o träna nu sen ikväll hoppas jag anta utmaningen! Kram från enhandsfattning...

Sanna sa...

Vad härligt att läsa vad tyckte du om den ?? visst var det svårt ?? jag tycker det var svårt det är så mycket som är viktigt ja du vet mm mm men den jag kände att den här fick mig att tänka till och ta tag i mig själv åter igen...
Kram till dig vännen !
Har du gjort om bloggen den är jätte fin du är kanonfin på kortet ochså kram!!

Anna-Lena sa...

Sanna; ja, provar en ny layout och plötsligt blev det så enkelt att lägga upp profilbid! Gillar enkelt vettu! Kompliverat blir jag irriterad av... :)