torsdag, augusti 28, 2008

Herregud och herregud! Är det lov att skriva vad som helst och sen inte tåla kritik!?.. Det var inte JAG som började vara otrevlig och i andra fallet frågar jag!!! Tål man inte leken... Så skriver alla ANONYMA att åh, får man ine tycka ngt annat än bloggerskanbloggaren!?.. JO!!! Men tål då själv att folk inte håller med dig heller!!! Alltså dessa elaka kommentarer och upprördheter gör mig så ELAK och UPPRÖRD! Jag tycker man borde få blggkörkort och bloggar man inte får man inte vara med för då fattar man inte något!!!

HAHAHAHAHA... detta tycker jag är hysteriskt roligt! Är det jag som är dålig på att diskutera eller! Jag irriterar mig ju bara på idioterna!!! ;) Eller!?..
(varför finns det inte en smilis som rävker ut tungan, hade varit passande här tycker jag hehe...)

4 kommentarer:

Anonym sa...

What? Fattar inget om elaka kommemtarer inlägget...men jag erkänner ju att jag inte riktigt hinner läsa alla dina inlägg så jag har la missat nåt...Men hörrö..idag får vi båda tillbaka våra män efter två veckor...Peter kommer nog 22-23 nångång,imorgon blir det Hultfred marknad sen jobb, söndag blir det kyrkan före jobb, jobb, jobb....men sen på måndag ska jag va leeeeeeedig! HA EN JÄTTESKÖN HELG!!!! bamsakramar Ann-Sofie o Maja

Jessica sa...

*ler*
Jag följde inläggen på Gizmolinas blogg igår,det var många som hoppade på henne där igår (eller det är säkert en o samma?!)
Men man blir såååå trött,
jag fattar inte hur folk orkar?!
Tycker du är BRA som står för det du tycker,
har man en öppen blogg så måste man ju tåla kritik oxå :-)
Så stå på dig gumman!!

Kram!

Anna-Lena sa...

Jessica; Ja jag blir så trött! Och plåotsligt var det JAG som var boven!?.. VA! Jag hade inte uppfört mig extremt otrevligt alldeles i onödan utan bara av nödvändighet! HE he... ;D Ha en skön dag du oxå! Kram

Annica sa...

Anna-Lena: Angående kommentarerna på min blogg så säger jag också herregud!!
Jag avskyr för övrigt anonyma kommentarer. Kan man inte stå för det man skriver så kan man låta bli.
Ha en underbar helg! Kram