lördag, maj 10, 2008

Kvällen igår var underbar! Bra dansföreställning och när jag kom hem sov barna och JO hade plockat frams rödvin och popcorn! Mysigt!

Konstig dag idag?.. Vakna halv nio med dörren stängd och hade inte hört ett knyst av de andra! Är helt utmattad!?.. Är så emotionell att jag gråter för allt, dessutom är jag otäckt glömsk, kommer inte ihåg... Det är väl stress-symptomer?.. Äsch... Nog om det!

Solen skiner och det är sommarvärma, härligt! Oscar springer omkring och skrattar och har det så bra och det är ju viktigast! Nora skrattar och ler åt honom så... ;) Vi gick till biblan men det varstängt pga speciell dag!? Jo jo det är pingstafton men allt annat var öppet idag... Så hem och jag drog på butiken och handla mat, de andra mös på terrassen. Annars har vi varit ute hela dan och byggt på verktygsboden. Den blir bra!


Se så härligt varmt... iofs i solen men ah, säkert 25 grader varmt ute!..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kjekt å sjå bilde av Nora igjen :) Eg hakje fått lest so masse på bloggen når vi ha vert på sjukehuset. Men no e eg heime igjn, og skal kun ha dagstura ned, og da e det enklare å lese bloggen din :) Her ha vert strålande sol og, men idag regna det :( Håpe du ha det bra! Tusen takk for alle fine kommentara :)

Anonym sa...

Du har inte funderat på att prata med någon om hur du mår? Eller känner du att det är under kontroll och beror på vardagstressen? Stor kram

Anonym sa...

Stor KRAM!!!