måndag, maj 05, 2008

1200 inlägg!!! Ett glättigare än det innan...

Först måste jag bara få säga TUSEN TACK för alla söta, underbara, peppande kommentarer! <3 Ni är sååååå underbara och rörde mig till tårar här förut när jag äntligen fått tid att kolla bloggen! :D TACK TACK TACK!!! Jo, är ju ensam hemma med barna IGEN och efter middagsbestyren så leker de ni så fint tillsammans att mamman njuter en kopp och bloggen! Ska dock INTE klaga för på fm hade farmor Nora i typ tre timmar då jag fick pedikyr OCH massage!!! HA HA HA!.. Det var så j-la skönt (ursäkta kraftuttrycket;) och lyxigt och underbart! Ahhhhhhh!.. Så kunde jag oxå handla lite i fred... :D Mat då bara men ändå! Vi är väl överens om att handla själv är egentid nog!?..

3 kommentarer:

Anonym sa...

eg ha ikkje vert så flink og skrive kommentar i det siste, men er innom deg av og til :) Når eg kjeme meg heim igjen, og kvardagen begynne igjen, skal eg bli flinkare å lese og kommentere ;)

RANA sa...

Hej gumman, kollar till dig. Egentid med pedikyr och massage låter GUDOMLIGT. Det var i sista sekunden, tror jag? ;-)

KRAM!
Rana

Anonym sa...

Skønt att det känns bättre :-) !
Massage låter himelskt skønt :D !
Och jag tycker det att handla själv kan vara skøn egentid, betydligt lättare änn att handla med två ungar hängande i kjolarna iallafall ;O) .

((Kramar))