lördag, januari 26, 2008


Syskonen myser och tittar på tv... VET att bebisar inte ska men herreguuu... nora struntar iaf i det och tycker det är kul... i en halv minut! :)


Kolla! Nora sitter... själv!.. (dessväre ligger hon snart på golvet och gråter för mamman inte hann ta henne innan hon slog i bordet :( jag som satt bredvid precis!?.. :( Oscar är med farmor och bestefar på familjemiddan vi skulle varit på om vi inte varit sjuka både jag och JO :( Tror jag fått biverkning av pencinillinet, har sååå ont i huvet :( ska kolla på Desperate... (vi har bara sett 3dje säsong på tv, fick 1a när jag gick hemma gravis med Nora och nu kollar vi på 2dra!.. så blir det snart 4de hoppas jag ;) de är ju hysteriskt roliga! ;)

Förresten... JIPPIE!!! Sverige slog Norge i handbollen! Tur det annars hadeJO inte fått nån mer service idag!!! ;) DÅ skulle jag bara sagt; nej, älskling, jag är såååå sjuk kan inte hjälpa... He he... Nu mår han ju mkt bättre så han får väl ta hand om mig lite nu!.. ;)

5 kommentarer:

Arletta sa...

Olyckor händer så lätt. Säg den förälder som lyckats "rädda" sitt barn från alla slag och fall.

Så Nora kan sitta nu? Det var väl förra veckan hon föddes, va?

lillasysteryster sa...

Varför ska bebisar inte titta på tv?

http://evelinastrand.blogg.se sa...

haha =)

tråkigt att det är sjukt igen... men då kan det ju bara bli bättre =)!
kramar

Anna-Lena sa...

Ha ha... Jo det va förra veckan hon föddes! ;) Och nej, förresten har ALDRIG hört att bebisar INTE ska se tv... se på var det nog de sa! :)Som sagt! Nu kan vi inte bli mer sjuka tror jag, hoppas jag!

Anna-Lena sa...

glömde: bebisar ska eg inte kolla på tv för deras hjärnor kan bli överstimulerade och de då lättare kan utveckla tex epilepsi eller DAMP?.. host, host bullshit...