måndag, december 10, 2007

Skål...Detta var kul mamma! Att jag inte fått egen mugg förrens nu (jag vill ha liten bebis länge denna gången, drar ut på ting omedvetet tror jag, nu ska vi ju inte ha fler små nurk sen...)

3 kommentarer:

http://evelinastrand.blogg.se sa...

jaa det känns lite så, att de passar oss liksom =) tack för din åsikt!

Så söööt man kan vara då, förstår att man både vill behålla dom i den ålderna samtidigt som det måste vara kul att se dom växa upp =)

vad heter dina små änglar?

kram

annalena sa...

Mina änglar, som för övrigt inte sover om nätterna just nu?.. he he... heter Oscar och Nora! (vet du att man inte rekommenderar katter och små bebisar?.. fast min syster hade två och bebis det gick ju bra... ett tag iaf?.. Det var väl inte pga Maja ni tog bort katterna, Annso?)

Anonym sa...

Nej nej nej, Sickan o Samba hade gärna fått va kvar...i Swe land rekommenderar dom dock katter o barn för, är det för rent hemma, hmmmm! kan barn bli överkänsliga och allergiska men vid kontakt med bakterier blir de resistenta typ...ha ha ha..Men det med katter som är farligt är deras poop, för där finns bakterien toxmoplasmos, men den kan finnas i all sand o jord, så det är farligare än katter! Innekatter är nog ingen fara alls, tror jag...men detta inlägg är bara min sanning! Ha en jätteskön 3:e Advent, själv ska vi baka pepparkakshus, Majas order! Väckte henne 06.30 för vackert Lucia på tv sa: Vakna Maja det är Lucia på Tv...Hon svara: Vet jag väl, jag hör väl hur de gaper där ute( på bred småländska) jag sa: men somna om då?! Hon svara: kan jag väl inte nu när du redan väckt ma...en tjurig unge med svarta ögon höll mig sällskap till frukost! Men fin musik var det...Tänkte sedan med alla hennes många kommentarer och den lilla sång jag hörde: Varför väckte jag henne?! KRAM