onsdag, september 26, 2007

Vi fortsätter att INTE sova om nätterna! Jag var tvungen att gå på toa vid ett-tiden, vid två-tiden vakna Nora och var jätteforkyld. Jag la henne vid bröstet och vi somna om... Nån timma senare vakna vi av att Nora hosta massa och kräktes! Hon hade väl fortsatt puppa (tutta) och fått i sig för mycket mat. Upp och byta blöja och pyjamas och ordna med kuddar så hon fick ligga högt... hos MIG!!! Jag har såååå ont i nacke och rygg idag att... Ja, ja... Mys oxå! Hon fick oxå upp massa slem så sen sov hon och pappan hela natten. Men han behaga oxå snarka massa så jag hade svårt att somna om?! TYPISKT!.. ;) Idag kommer brodern! Han har förresten fått fortkörningsböter! Stackars! MEN det var bara han som körde?!.. Men jag tycker det är enorm skillnad på att köra LITE (som det faktiskt var) för fort på 90- sträcka än på 50... Hade han gjort det hade jag strypit honom men nu tycker jag bara synd om honom! âlsklingsbror...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Äh, det är inte synd om honom....skoja bara, två o åtta bara för det ...vansinnet, men då gör man väl inte om ett alle fall...Maja hörde Fredrik åkt till Drammen så imorse till frukost, satt hon o titta på kort på dom och grät och sa...han kommer aldrig vilja gå med mig till parken på midsommarafton igen...den där dumma som sa så, så han inte kunde gömma sig, du vet mamma....?! Jo, det var så...Fredrik ville inte följa med till Storebroparken på Midsommar, vi tjatade, okej sa han till slut men jag tänker INTE hjälpa till och bära midsommarstången, nej då, låt gå för det...vi försöker "gömma oss" bland publiken, då eventledaren går upp på scen och säger att han behöver några starka karlar till bäret så säger han högt i micken: jag tyckte jag såg Fredrik, Fredrik Ströberg....och vi brister ut i gapskratt...hahaha, det var bar upp o bär det!

Arletta sa...

Härligt att få träffa syskon. Antar att du inte får göra det så ofta pga avståndet. Njut massor och kanske kanske får du lite avlastning också?

annalena sa...

Ja han älskar barna och bär och leker och Oscar springer runt honom hela tiden! :D Kul historia A-S!!! :D