söndag, juli 29, 2007

Jag har haft en skithelg!!! Jag kan inte säga att jag är deprimerad, för det var jag när jag fått Oscar och DET går inte att jämföra med detta men jag måste nog säga att det mesta känts skit i helgen?! Jag är väl inte den gladaste människa jag känner och har alltid varit en grubblare och tänkare... tänker ofta på vilka problem som kan uppstå istället för att fokusera på att allt faktiskt går väldigt bra just nu... vilket gör att jag känner mig otacksam, bortskämd och gnällig och får mig på ännu sämre humör?! Hm... Igår var J-O och Oscar ute hela dan och lagade staket och jag låg inne med ont i halsen och satt framför datorn och letade klänning att ha på dopet/bröllopet (Hittade ingen?.. EMMA, HJÄLP!!!) + att Nora var kinkig och bara ville sova hos mig hela tiden, då kände jag mig sur för jag var tvungen att vara inne hela dan! När så JO erbjöd sig att jag kunde åka och handla mat iaf själv så blev jag sur för det, liksom; schysst att DU beviljar MIG ledigt det var snällt Ers Nåd!!! Så kände jag mig... omöjlig! Idag likadant... har varit på l¨ng skön promenad i solen och ätit glass på Gulskogen Gård (gammal fin gård men fina parker för barn att leka i...) Idylliskt! Men jag bara; suck, stön och pust... jag har jeans på mig (det var ganska kallt när vi gick) SUR!!! Men det är som ëtt tryck över huvudet av surhet som inte går bort och jag vet inte riktigt varför?! Lite för att jag inte vill leta bröllopsklänning och pynt och fixa meny själv utan mina systrar?.. Har äl alltid trott de skulle vara delaktiga?! Trodde väl aldrig att jag skulle bo 60 mil bort från min familj! Jan-Oles är underbar men den är inte min... det bara är så! Och kommer förbli?! :( Men men... nu sitter Nora snällt och glatt i sin stol och Oscar ser på Kaptein Sabeltann och äter äpple så nu ska jag leta mera klänning?!.. Tips på bröllops-sajter?!

2 kommentarer:

Madde sa...

Men du Anna-Lena... ibland är man bara på sånt skithumör och då hjälper ingenting, man känner sig knäpp och gör ännu mer dumma saker. Då behöver man en förstående man som drar upp en och gör en glad. Jag har ju då ingen sån utan han brukar göra det värre istället genom att klaga. Hmm grrr. Hoppas det känns bättre snart och att du hittar en bröllopsklänning. Tyvärr har jag ingen bra sejt att tipsa dig om. Men Arletta burkar ha koll på vad som händer på nätet och har säkert nån på lur. Ha en fortsatt bra dag kram på dig / Madde

Icke existerande mostern sa...

Men gumman då, önskar verkligen att jag kunde göra något för dig....
Finns en svensk site som heter Bröllopstorget o där kan man hitta det mesta som har med bröllop + tjöta med andra som ska gifta sig på ett forum, kolla in där, för mig var det min bibel innan bröllopet, hade nog aldrig kommit till något altare utan den ;)
Hoppas det ordnar sig för dig gumman!¨
Tröstkramar