måndag, oktober 30, 2006

Ja vi var alltså på ikea i helgen igen och har nu en byrå i hallen och en på sovrummet (välbehövligt) och en skohylla/bänk att sitta på med kuddar på i hallen så nu är det jättefint! Ska ta bilder och visa! Söndagen var lugn och skön. Vi åkte till en vän av Jan-Ole. Han och hans fru har en son som är ett halvår äldre än Oscar och en nybakad otroligt söt dotter på tre månader. Hon var verkligen söt alltså med massa svart håt och ett utseende... inte bara rosa rynk liksom ;) Där fick vi underbart god potatisgratäng och mumsig kyckling (bättre än middagen vi tänkt oss... nämligen stopp på By the Way på vägen hem... eeek!) Och smarrig äppelkaka till dessert! Mmm... var hemma lagom till barneTV (som börjar bli viktigt för Oscar?..) Jan-Ole skruvade byråer och oscar och jag tittade på ole alexander fili-bom-bom-bom! Jättesött barnprogram skrivet av "Norges Astrid Lindgren" (ingen kommer ens i närheten av AL men för att ni ska fatta?) Anne Kat Vestly? Heter hon så? Hm... Ja, ja typ! Ska jobba lite idag, pyssla med bilder, dammsuga, koka soppa! Mmm... bra med höst" Men dåligt är ju att igår när vi körde ganska högt i fjällen såg vi snö för första gång denna säsong! Aaah! Vill inte än! Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Blir lite nyfiken på din skohylla/bänkt med kuddar, skulle vilja ha en sån i vårt trapphus, köpte ett nytt litet skoställ idag men det går inte att sitta på den... eller en väggfast lite bänk med kuddar på? Varför är maken så trött..... jag kan ju inte snickra! Åh vad jag längtar efter snö, just nu vräker regnet ner men i morgon skall det bli kallt så då blir det halt och kanske lite snö på onsdag. Johannas italienare kommer i morgon och han vill gärna se lite snö, får se om vi kan uppfylla hans önskan.

Anna-Lena sa...

Ja det är väl lite mer exotiskt för en italienare! Men han kommer nog tycka det är kallt! :) Ska lägga upp bild på skohyllan/bänken... men den är ju snickrad på Ikea!!! Hehe... vi bara skravau ihop! Hoppas på snö i Gbg då... här kan det dröja lite tycker jag!